Op 20 en 21 mei organiseert Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk een gevarieerde kunstroute.  In Bodegraven, Reeuwijk en omliggende plaatsen zullen 66 kunstenaars op 35 locaties hun werk tonen.  En…ik….Annet ben erbij. AnnetAbstractArt presenteert zich met een groot aantal abstracte schilderijen in het Huis van Alles, van Staverenstraat 39 in Reeuwijk-Brug.

De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zullen vertegenwoordigd zijn.  Twee en drie dimensionaal werk zijn in verschillende stijlen gelijk verdeeld. Er is veel figuratief werk te bewonderen maar ook portretten, voorstellingen van dieren, landschappen en abstracte werken zijn goed vertegenwoordigd. Kortom, voor elk wat wils. Op beide dagen bent u van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom op 35 locaties, herkenbaar aan een banier, aan de weg.

Routegidsjes te verkrijgen bij het Groene HartHuys, het VVV/kaasmuseum, het Evertshuis en bij mij als deelnemer van de route. Het boekje is ook te downloaden op de website; www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

Van harte welkom! Zie u graag op 20 of 21 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.